Tegretol bijwerking(en) (eigen ervaring)

ZONDER EMOTIE TE KUNNEN UITTEN; TEKSTBOEK FAMILLIE. WEL VEEL LIEFDE ONTVANGEN MAAR NIET “KUNNEN” TERUGGEVEN. HET WAS WEL ZEKER AANWEZIG MAAR IK UITTE HET SIMPELWEG NOOIT. AANDACHT EN INTERRESSE VAN MIJN KANT UIT VOOR HET LEVEN VAN OUDERS, ZUS EN BROERTJE WAS ER WEL MAAR DOOR DAT IK NIETS KON ZEGGEN EN/OF VRAGEN LEEK DAT NIET HET GEVAL TE ZIJN. ANDERSOM WAS DAT ZEKER WEL HET GEVAL. MIJN “BELEVENISSEN” MELDE/VERTELDE IK NOOIT; IK ANTWOORDE ALLEEN OP VRAGEN MET EEN ZO KORT MOGELIJK ANTWOORD ZONDER TOELICHTING (DIE WEL IN MIJN HOOFD AF SPEELDE). VRAGEN HOE HET GING OF HOE DINGEN WAREN GEGAAN DEED IK NIET MAAR VROEG HET ME WEL AF. OMDAT IK NOOIT VAN MIJN KANT UIT GESPREKKEN VOERDE MET BIJVOORBEELD MIJN OUDERS KON IK GEEN BAND OP BOUWEN DIE IK TOEN DER TIJD GRAAG HAD GEWILD. NA DE JAREN VERSTREKEN WAS HET ALLEEN EEN KWESTIE MIJ TE VERANTWOORDEN VOOR DE DINGEN DIE IK DEED (BLOWEN, TE LAAT THUIS KOMEN EN TOTAAL GEEN INZET OP SCHOOL). OOK LOOG IK HIER OVER OMDAT IK DAN MET ZO MIN MOGELIJK WOORDEN KON ANTWOORDEN, TOEGEVEN ZOU BETEKENEN EEN GESPREK TE “MOETEN” AANGAAN WAARVAN IK WIST DAT DIT ALLEEN ZOU RESULTEREN IN ‘JA EN AMEN’.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *